Velkommen til Huldra Frisør!

En grønnkledd huldra, løpende i Fløyens skoger. Hun har langt, skinnende vakkert hår. Tror du hun bruker mengder med kjemikalier og miljøgifter for å stelle sitt nydelige hår? Det tror i alle fall ikke vi. Derfor har vi åpnet Norges første grønne frisørsalong, «Huldra».

Nyheter

17.09.2017 Sykkel VM

Vi holder åpent som vanlig hele uken, og ønsker deg ​velkommen inn for et avbrekk fra vm-kaoset. Følg med hver dag for gode tilbud:)

21.11.2016 OLAPLEX

Olaplex er et revolusjonerende produkt som reparerer, styrker og beskytter håret i forbindelse med kjemiske behandlinger. Det fungerer på alle hårtyper, og kan også brukes som kur uten annen behandling. Bestill ved din neste behandling, eller spør oss om du vil vite mer. Det kan absolutt anbefales:)

31.10.2016 Kontantfri

Fra 1 november 2016 blir Huldra kontantfri, dvs at vi kun aksepterer betaling med kort. Håper ikke dette blir problematisk for noen. 


13.09.2016 Lene tilbake

Lene er endelig tilbake fra mammaperm 4 oktober, og det er nå mulig å booke timer hos henne både på nett og app.

03.09.2015 Tilbake fra permisjon

Vi er glad for å endelig kunne si at Anne er tilbake! Hun har første dag etter permisjon tirsdag 8 sept :) Anette kommer ikke før i november dessverre, men skal hjelpe oss litt 18-22 september, for da reiser Katrine, Åsne, Anne Katrine og Lene til Praha på kurs.