Firmapresentasjon

Huldra Frisør åpnet 24. april 2006, som den første grønne frisørsalongen i Norge med fokus på helse og miljø

Å være grønn frisør vil først og fremst si at vi ikke bruker eller selger produkter som kan være helseskadelig, for oss som frisører eller for deg som kunde, eller som kan være skadelig på miljøet. Produktene våre kommer fra naturlige ansvarlige ressurser, inneholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.

Alle kan ha godt av å bytte til en grønn frisør. Men spesielt folk som har allergier fra før skal være ekstra forsiktig med å bruke kosmetikk med allergifremkallende stoffer, som kan fremme flere allergier enn dem man allerede har.
Også gravide og ammende bør passe seg for kjemisk fremstilt kosmetikk. Spesielt da med tanke på hormonforstyrrende stoffer som kan ha innvirkning på fosteret hos gravide.
Husk! Det tar kroppen din syv dager å kvitte seg med giftstoffene etter en kjemisk fargebehandling. De som har astma selv, eller har mann/kone, barn eller andre ”nære” med astma, bør passe seg for alle de kjemiske gassene som er i luften i frisørsalonger, og som henger igjen i håret ditt etter en kjemisk fargebehandling. For mye av disse gassene kan også føre til bronkitt og andre luftveis- og lungesykdommer.
Kjemiske hårfarger sliter også mer på hårstrukturen, og håret vil bli tørt og se matt og livløst ut. Så om du bare vil ta bedre vare på huden og håret ditt er grønn frisør et bedre alternativ!

I tillegg til at vi er opptatt av å ta vare på miljø og helse, er vi til en hver tid oppdatert på de siste moter og trender som rører seg rundt om i verden.

I 2006 kom Huldra på 3. plass i Norges Elumen award, og i 2007 vant vi som eneste norske og konkurerte internasjonalt i Berlin.