Avbestillinger og ombookinger

Vi opplever for tiden en del avbestillinger og ombookinger kort tid før oppsatt time. Det kan være vanskelig å få inn nye kunder på kort varsel, så det fører til tapt inntekt og lønn til de ansatte. Uforutsette ting skjer så klart, men vi håper dere kan gi oss beskjed minimum 24 timer før, hvis ikke blir vi nødt til å ta betalt 50% av bestilt behandling

Huldra Askøy

! nov 2021 åpnet vi ny avdeling på Knausen senter i Florvåg. Her kan du nyte en profesjonell og behagelig hårbehandling, hvor vi bruker helse- og miljøvennlige produkter. Dessverre er det litt bemanningsproblemer i sentrum, og Lene må derfor jobbe litt begge steder. Det gjør det vanskelig å ha faste åpningstider på Askøy, men hun strekkeer seg langt for å finne tid til de som ønsker det. Så finner du ikke tid på nettbestillingen kan du ringe/sms til 97475479, så finner vi ut av det:)
Velkommen

Få dager igjen..

November nærmer seg slutten, men det er fortsatt mulig å få seg en time på Askøy med gratis klipp om du farger eller striper det samtidig. Velkommen!

Ny avdeling på Askøy

Vi utvider igjen, og gleder oss over å fortelle at vi får en ny avdeling på Askøy. 1 nov åpner vi i Knausen senter i Florvåg. Adr er Florvågvegen 109.
Det blir goodiebags og gode tilbud.
Håper å se deg der.

Trygg salong

Vi holder åpent som normalt. Vi følger alle restriksjoner, inkl munnbind. Det forventes også av deg som kunde nå. Ellers må du komme frisk, alene og presis(ikke for tidlig). Vi har full forståelse om noen er bekymret og ønsker å avbestille timen sin. Bare gi beskjed så tidlig som mulig. Og vi er kjempetakknemlig for de som velger å komme.

Godt nytt år!

Godt nytt år alle sammen! Det har vært et tungt år, men håper og tror vi går bedre tider i møte. Vi takker så mye for alle besøk og støtten vi har fått. Gleder oss til å se dere i året som kommer:)